UÅHC

För er som inte har noterat det redan så har jag smällt upp bilder från en massa spelningar på internet för allmän beskådan. Bilderna är främst från 2010, men det finns några gobitar från 2009 (kanske till och med 2008) också. Allt står till förfogande, men om du använder bilderna får du gärna skriva att det är jag som har plåtat. Det finns fler bilder från varje spelning, så hör av dig om du är intresserad!
Kolla här va


Dag 9:

9. Din definition av mensvärk


Det började som en skakning på nedre däck
Den fyllde oss väl mer med häpnad än med skräck
Vi förstod aldrig riktigt orsaken till att fartyget sprungit läck
Man hade sagt oss att detta var världens modernaste, osänkbara skepp

COVERING IT UP

Det fortfarande namnlösa bandet spelade in två till låtar för ett par veckor sedan. Ge oss feedback och pepp plzz!

HATE AND KILL (Andrew Jackson Jihad)

BLISTER IN THE SUN (Violent Femmes)
puzzziz och kjamizz

Dag 8:

8. alla bloggar du läser (helt ärligt)
(detta är de jag kommer på rakt av nu, läser garra fler men minns inte vilka.)

Jeni Zupan är en go och gla tjej som jag dyrkar och saknar mest hela tiden. + vi har synkad mens.
Maimed & Slaughtered Misantropen Mattias skriver om punkmusik och tuffa grejer. Förväntar mig att denna blogg utvecklas till en Aftonhoransponsrad pappablogg inom en månad.
Meat Packers Manifest Exilkonstnären och kära vännen Mark "Metalhead" Frygell.
I Just Can't Hate Enough Nån ståckhålmare med många tatueringar och starka åsikter.
Rädisorna Fun fact: Nellie är dotter till ett par mycket goda vänner till min familj, och våra småbröder har umgåtts nästan dagligen under flera års tid. Trots detta har vi typ aldrig träffats genom våra respektive familjer, utan endast på andra, mer ungdomliga tillställningar. Typ bubbeldisco och moppehäng. OBS!!! Sista meningen är ett skämt, skulle aldrig vilja gå på bubbeldisco.
BellaMalaBella Emma är nog den roligaste person jag vet (även smart och snygg men det är mest en bonus). Dålig uppdatering dock. SKÄRP DIG FÖFFAN!
Isak Satansson har gått och blivit en hejare på att fota. Dessutom har han ett enmannakängband som har uppträtt en gång i hans kök. Med mig på gästsång. Det var nog bara vi två där.
There and Back Again är min lillasysters Åsas Nya Zeeland-blogg. Där i fårens heliga land ska hon vara till september. Det suger lite för mig, men äger skitmycket för henne. Skulle ljuga om jag sa att jag inte var avis på henne som har fått se Fylke IRL!!!!
Hatpastorns Likpredikan är en guldgruva för konstig, rolig, bra och tragisk svart metall.
907 är den enda politiska blogg jag pallar att läsa. Kanske för att Erik är så smart och välformulerad. Eller för att jag ofta håller med honom. Int vet ja.

så himla nöjd

Spelade in en God Equals Genocide-cover med det namnlösa bandet. Viktor mailade originalbandet och fick till svar:

"hey viktor, this is pretty wild. you all did a really great job. i especially like the parts that arent in the original. nice touch. any plans to cover other bands? -daryl"
och
"hey there, just got the email from Daryl, and thought id let you guys know i think your version of our song is super killer! keep it up and thanks for diggin the tunes -Danny"

BLIR MAN NÅ NÖJD ELLER? JA DET BLIR MAN!
Lyssna på oss här:
Backtrack Home

Dag 7:

7. Ditt senaste sjukhusbesök

Egentligen var det i somras när Mördarvid låg inne efter att ha opererat bort blindtarmen. Det var helt sjukt att se min stora (ca 20 cm längre och 20 kilo tyngre än mig) lilla lillebror få hjälp av en tanig sjuksköterska till toaletten. Han var för svag för att orka gå de två metrarna själv, lillplutten. Jag minns inte riktigt om det var innan eller efter David högg sig i handen med en kaffekopp när han diskade. Det var ganska roligt, David var helt stissig och hetsig av allt adrenalin och blod och tyckte att han skulle gå till sjukan från mig. Det är väl typ fyra kilometer. Samtidigt som det öppna såret på knogen lämnade skräckfilmsdroppar av blod på marken. Jag lyckades i alla fall övertala honom att sitta still och äta en macka så att han inte skulle svimma, sen fick vi tack och lov skjuts.

Dag 6:

6. Första gången du kräktes (av alk)

Jag har faktiskt inte spytt av alkohol en enda gång!!!!!!! (ta i trä spotta axel slänga salt och allt sånt) Det närmsta jag har kommit en fyllespya var i somras på Urkult, men då blev jag nog matförgiftad. Hade ätit världen godaste libanesiska wrap, men efter ett par timmar var det hejdå med den och jag låg och kaskadspydde i tältöppningen. Jag brukar vara bra på att inte bli kräksjuk överlag, har väl någon muterad supergen i mig som gör att jag inte kan spy. Syrran brukar reta mig för att jag är så dålig på att kräkas. Jag tar liksom i med hela kroppen och skriker ut spyan. Har nu fattat att det är en ganska dålig taktik, men jag känner mig i alla fall väl förberedd inför nästa vinterkräksäsong.

Dag 5:

5. Vad gjorde du för tre år sedan

För ganska precis tre år sedan slet jag arslet av mig inför mitt teaterprograms gymnasieslutproduktion. Jag hade klänning och turban och hade precis börjat snusa. 18 år och förvirrad, drack kaffe på Schmäck, var hjärtekrossande kär, tyckte Göteborg var världens bästa stad och jobbade hårt på självutplåningen. THANK YOU LORD IT'S ALL OVER OCH JAG KOMMER ALDRIG BEHÖVA VARA 18 IGEN!!!!!!!


Dag 4:

4. Redogör vad din senaste smskonversation handlade om

Min senaste smskonversation handlade om att jag skulle bli sen till Elin som vaktade katten. Ganska trist och oinspirerande. Mitt senaste telefonsamtal handlade däremot om långkalsonger. Och mina senaste fejjan-chatkonversationer handlar i dett nu om crustcoverband, och att dricka vin + prata om killar. Det sistnämnda diskuterar jag med Emma som sitter på Bali och vantrivs. Jag saknar henne för hon är bäst.


Dag 3:

3. Din "första fylla"

Det var i november för många år sedan, och det var "filmkväll" hos en nybliven klasskompis som hade FF. Jag drack körsbärsvin och whiskey och dansade till Iggy Pop. Hånglade säkert med valfri tjejkompis. Haha, att jag ens kommer ihåg det här. Allt slutade med att vi, fem svinpackade tonåringar, somnade i samma säng. Kära ungdomar som läser det här: drick aldrig aldrig aldrig körsbärsvin, sup aldrig på whiskey och se till att ni har kläder på er när ni däckar hos någon för man vet aldrig vems mamma som kan öppna dörren.

Dag 2:

2. Din artonsårsdag


Jag minns faktiskt inte riktigt min artonårsdag, det var så länge sen ju! Men jag tror minsann att jag bjöd på tårta ute i hembyn, och att jag köpte folle och softade. Justja, jag fick en chiliväxt av Julia och Frida, men den dog. Det kan ha varit den födelsedagen vi satt hela natten vid älven och eldade och drack öl och hade det fett mysigt.

Det var nog en bra artonårsdag.


Dag 1:

1. Dina topp 3 bästa fula bilder på dig själv
Hittade bara två fula bilder eftersom det mesta som är fult ligger på en hårddisk i mitt föräldrahem, men ni kanske kan nöja er med det här. Bild 1: Inte full, men på väg att bli. Bild 2: Sepefull så in i helvete.

ps. asså det är
Nellies lista jag ska försöka svara på. ds